lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Päivän bongaus: Lars Werner

Tänään perjantaina istutiiin Loveradion infossa Kirjasto 10:ssä klo 10. Tilaisuus meni hyvin: Otto D. puhui, P. Kemppainen esitteli, A. Riskala kertoi kirjaston osuuudesta... mutta olikohan paikalla ketään *oikeasti* median edustajaa? No, se selviää lähipäivinä tai viimeistään lokakuussa, jollon radio starttaa kaikessa ankaruudessaan.

Niin, siitä bongauksesta. Infon lopuksi minut vietiin tutustumaan Kirjston kuuluihin Love-kokoelmiin takahuoneeseen. Luulin, ettei siellä mitään ihmeellistä olisi ollut, mutta jumankekka! Samassa siinä silmieni edessä oli Lars Wernerin levyn (LRLP-2) käsinpiirretty kansi tehtynä samanlaiselle pahville kuin Wigwamin debyyttilevyn kannet. LW:n kansi ei ollut yhtä hieno kuin keräilijä Herran Koon kokoelmiin kuuluva kansi, mutta ei sen väliä. Olin nimittäin ihan viimeiseen asti varma, että huhut useammasta kuin yhdestä Wernerin piirrettystä kannesta olisivat pelkkää potaskaa. Mutta nyt tiedän, että niitä on ainakin kaksi.

Tietääkö kukaan lukija mahdollisia muita Lars Wernerin levyn käsintehtyjä kansia? Täällä oltaisiin valmiina kuvaamaan tai ostamaan ko. kansi!