torstaina, maaliskuuta 09, 2006

Tutkintapyyntö keräilijöille

Viime viikkojen / kuukausien tapahtumia sekä tutkintapyyntö keräilijöille.

1. Vinkki kirjasta kiinnostuneille, joilla ei sitä vielä ole: ensimmäinen painos alkaa olla kohta loppusuoralla. Kakkospainoksesta ei ole ollut puhetta, joten en tiedä a) koska se tulee b) tuleeko sitä ollenkaan c) tuleeko, mutta joskus pitkän ajan kuluttua. Helpoimmalla pääsee, jos hankkii sen kohtalaisen nopsaan.

2. Viime kuussa eli 15.2. olin Työväenliikkeen kirjaston puhujaseurassa esittelemässä kirjaa ja kertomassa sen vaiheista. Yleisö oli valpasta ja teki hyviä kysymyksiä. Paikalla oli myös se pakollinen punakkakasvoinen ex-toimitsijan näköinen hyypiö, joka dunkkasi kilsan päähän viinalle ja sammalsi "teräviä" ja "tiukkoja" kysymyksiä. Hohoijaa. Tilaisuuden MC oli ikivireä moottoriturpa Hannu Taanila. Rock on!

3. Käydessäni Turussa Iki-popissa kuulin mielenkiintoisia lisätietoja / täydennyksiä kirjan diskografiaosuuteen. Nyt pyydänkin tsekkausapua keräilijöiltä: pitävätkö havainnot paikkansa? Hyväksyn vain omat näköhavainnot mielellään digikuvien ryydittäminä. "Mä olen nähnyt ton kaverilla 80-luvulla, ihan varmana" -todisteluja ei hyväksytä.

a) Eero Koivistoinen: The Front Is Breaking (LRLP 188). Olemassa myös Svenska Love -versio. Tarua vai totta? (MR: Voipi ollakin. Noita Svenska Love -painoksia on putkahdellut esiin vähän väliä.)

b) Handgrjort: Handgjort (LRLP 24). Olemassa myös takakansi, jossa merkintä "Love Records". (MR: Hmmm... vaikea uskoa ennen kuin näkee. Tämän levyn painos oli pieni, en usko, että kannesta olisi tehty kaksi versiota. Todistakaa että olen väärässä.)

c) Mallander: Extended play (LRS 2172). Kannet viimeistelty saksilla leikkaamalla, näkyy kannen oikeassa reunassa. (MR: En tiedä, voi hyvin olla. Minulla ei ole tuota hyllyssä, niin en voi tarkistaa).

4. Arvioita kirjasta havaittu viime aikoina seuraavissa lehdissä: Kanava 2/2006, Rytmi 1/2006 ja Jakobstads Tidnings 9.3.2006.

5. Päivitetty puutelista edelleen tutussa osoitteessa. Saa tarjota!

6. Jouko Aaltosen dokumenttimusikaali Kenen joukoissa seisot poikinee muutamia pikkuhaastatteluja. Kerron jahka varmistuvat.

1 Comments:

At sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006 8:46:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

"c) Mallander: Extended play (LRS 2172). Kannet viimeistelty saksilla leikkaamalla, näkyy kannen oikeassa reunassa."

Terve!
Yo. pitänee paikkansa. Leikkausjälki (oikea/vasen reuna; riippuu kumpaa puolta pitää etukantena, minusta tässä tap. vasen) ei ole aivan tasainen, joten koneella sitä ei ainakaan ole tehty. Tarkistin asian omasta kappaleestani; enpä ole moiseen ennen huomiota kiinnittänytkään.

Jake

 

Lähetä kommentti

<< Home