tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Loveradio ja Natalia

Lokakuun aikainen LoveRadio oli kyllä jotain sanomattoman hienoa. Oli kuin radion olisi löytänyt uudestaan. Kotia ja työpaikkaa lähestyessä alkoi automaattisesti miettiä, mitä ohjelmaa siellä nyt on päällä. Näin kokonaisvaltaista radiokokemusta en muista kokeneeni sitten Lepakkoradion ja Radio Cityn ensimmäinen illan.

Mikä magiikka tuossa on? Varmaan pitkälti se, että kun tiedossa on, ettei lystiä kestä kuin tietyn ajan, tekijätkin paneutuvat duuniinsa intohimoisesti. Pröhinällä tehdystä lopputuloksesta hyötyvät kaikki ne, jotka ei hirveästi välitä siitä, onko maikki auki vai ei, onko säädöt ihan mutkan takaa tai onko lähetyksen ulostuloa kontrolloiva tietokone päättänyt heittäytyä perinjuurin hankalaksi. Tärkeintä on lämmin, suorastaan intiimi tunnelma radion tekijöiden ja kuulijoiden välillä. Ja sen - väitän - Loveradio onnistui luomaan joka päivä, ilta illan jälkeen. Kiitos lähettäjät, kiitos vastaanottajat.

Yhtäkaikki: takana oleva kuuukausi osoitti, että lähes kaikki on radiomaailmassakin mahdollista, paitsi ajallaan syntyvät ohjelmat :-). Kuukauden aikan kuultiin järjetön määrä Love-tuotantoa (mutta ei todellakaan vielä kaikkea!), nautiskeltiin livenä esiintyvistä Love-artistista sekä vaurastuttiin henkisesti lukemattomien vieraiden haastattaleluista ja niiden sivulauseista.

Huh huh. Mitä tähän enää kannattaisi sanoakaan lisää? Ei varmaan mitään, mutta kuunnelkaa jatkossakin hyvää musiikkia, luottakaa intuitioonne ja feed your brain.

P.S. Useiden yhteenottopyyntöjen ja uusintatoiveiden jälkeen olen viskannut kotisivulleni tarinan, josta käy ilmi todellinen tarina Agit-Propin Natalian takana. Tähän ei agenttitarinat pysty.