tiistaina, kesäkuuta 06, 2006

Täydennyksiä ...forever

Olen viime viikkoina käynyt läpi melko nipun lovelevyjä, kun olen siirtänyt niiden musikaalista antia läppärin kautta mp3-muotoon. Ei siis vapaa-ajan ongelmia!

Lähinnä hommassa on ihmetyttänyt se, kuinka paljon tulee edelleen vastaan kaikenmaailman pikku detskuja, jotka olisi ollut hyvä mainita kirjassakin (mutta jotka ovat jääneet minulta ja laajalta avustajaringiltäni huomaamatta). Esimerkiksi Nummisen auf deutchissa ovat etikettitekstit on merkitty väärin päin. Itsestäänhän selvää on, että ulkkarilevyissään Numminen aloittaa aina Kotiharjun päällä -kipaleella ja lopettaa sen Wovon mann nicht sprechen kann -rytistelyyn. Nyt etiketeissä tiedot ovat väärin päin ja sekös nyt korpee.

Apropos, Auf Deutch: Viime viikolla loppuneessa levykauppa Kaakon nettihuutokaupassa levyn hinta nousi lopulta 322 euroon! Nyt kannattaa myllätä hyllyt ja pistää löytyneet auf deutchit myyntiin: hyvällä onnella tienaat voitollasi vaikkapa uudenkarhean sony kovalevytallentimen!

Josta päästäänkin seuraavaan aiheeseen. Sitä on yleensä pitänyt itseään kohtalaisen teknoihmisenä, mutta kyllä jumalauta telkkarin, kovalevytallentimen, digiboksin ja pleikkarin yhdistäminen harmooniseksi kokonaisuudeksi on elämää suurempi saaga! Kahden tunnin asentamisen jälkeen en enää edes tiedä mistä kiikastaa!!! Taitaa olla tauon paikka.

Ja vielä viimekseiksi: Jos suinkaan massia löytyy, hankkikaa ihmeessä käsiinne Siboneyn uusi Folk-tuplakokoelma. Asiantuntevasti ja taitavasti koottu setti on silkkaa parhautta.